PSM LOVES SUMMER BY %100 MÜZİK: MOLCHAT DOMA Comes to Zorlu PSM

The performance is on 1 June.

PSM LOVES SUMMER BY %100 MÜZİK: MOLCHAT DOMA Comes to Zorlu PSM

Molchat Doma, Belaruslu post-punk grubu ve son yılların en dikkat çeken müzik gruplarından biri. Grup, sert synth ve sert ritimlerin harmanlandığı, keşfedilmeyi bekleyen geniş bir müzik dünyasına sahip.

Grup, tarihi ve siyasi zorluklarla mücadele eden Belarus’ta doğdu ve müziklerinde bu güçlü hislerin izleri görülüyor. Kendi dilinde şarkı söyleyen grup, şarkılarıyla aynı zamanda müzikal anlamda da sınırları zorluyor.

Molchat Doma, üç albüm yayınladı ve son albümleri “Monument” 2020 yılında piyasaya çıktı. Albüm, grubun olağanüstü yeteneklerini sergilemesi ve müzikal dünyasının sınırlarını genişletmesi açısından büyük bir adım oldu.

PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında 1 Haziran'da Zorlu PSM'de sahne alacak olan Molchat Doma, hayranlarına eşsiz bir müzikal deneyim sunacak. Grubun yüksek enerjili performansı, dinleyicileri harekete geçirecek ve unutulmaz bir gece yaşatacak.

Belaruslu post-punk grubu Molchat Doma, Zorlu PSM'de sahne alacakları konserinde hayranlarını müzikal bir yolculuğa çıkaracak. Siz de bu heyecan verici müzikal deneyimi yaşamak için 1 Haziran'da Zorlu PSM'de Molchat Doma konserine katılabilirsiniz.




RELATED STORIES - Turkey

Charlotte Cardin 99 NIGHTS TOUR Comes to Zorlu PSM

Kendine özgü sesi ve müzik tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Charlotte Cardin, ilk kez 2013 yılında 'Big Boy' şarkısıyla müzik sahnesine adım attı. O tarihten bu yana, 'Main Girl', 'Dirty Dirty', 'Passive Aggressive', 'Good Girl', 'Meaningless', 'Anyone Who Loves Me' gibi hit şarkılarıyla dinleyicilerin beğenisini kazandı ve müzik dünyasında önemli bir yer edinerek geniş bir hayran kitlesi elde etti.

EVLİLİKTEN SAHNELER Comes to Zorlu PSM This Week

Johan ve Marianne 10.evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan iki çocuk sahibi mutlu bir çifttir.

Dilhan Şeşen Launches New Album 'Kumdan İnşa Putları' at Zorlu PSM

Dilhan Şeşen, who has been continuing her musical life since 2018, is at %100 Studio as part of Lokalize for the launch concert of her new album “Kumdan İnşa Putları” on the evening of May 4th!

1923 Comes to Zorlu PSM This Week

1923 comes to Zorlu PSM this month. Performances run 24 April - 24 May, 2023. The four friends who disappeared during the school trip to the War of Independence Museum suddenly find themselves on the Bandırma Ferry, where Mustafa Kemal started the National Struggle.


Videos



Recommended For You